Reparatie & Onderhoud

Voorkomen, maar ook genezen als er toch iets misgaat. H&R staat voor uw bedrijf klaar met IT onderhoud en IT reparatie.

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer informatie? Onze specialisten staan voor u klaar.

IT reparatie

Met goed IT onderhoud proberen we zoveel mogelijk problemen te voorkomen. Mocht er toch iets misgaan, dan staan we direct klaar om het probleem op te lossen. H&R is gespecialiseerd in zowel hardware- als softwarematige problemen. IT reparatie en onderhoud wordt uitgevoerd door onze eigen specialisten. Waar mogelijk repareren we uw hardware op locatie. Grote en zware hardware, zoals servers, worden vaak direct door één van onze vendoren gerepareerd. Hierdoor kunt u er altijd van uitgaan dat de IT reparaties op een goede manier worden uitgevoerd.

Aangezien u storingen niet kunt plannen, verwacht u van uw service provider een flexibele instelling met parate kennis en spare parts op voorraad. Bij H&R kunt u hier altijd op rekenen.

H&R Business IT Solutions is gecertificeerd reparatiepartner van HP Inc. Daarnaast assisteert H&R in garantie-afhandeling van alle producten die u bij ons afneemt.

Naast reparatie en onderhoud, kunt u ook bij ons terecht voor andere vormen van IT dienstverlening zoals consultancy en projectmanagementmanaged services en oem solutions.

Hoe voert H&R IT reparatie & onderhoud uit?

Voor IT reparatie en onderhoud komen onze specialisten langs op locatie als u een van de Managed Services bij ons hebt afgesloten. Soms is het handiger om (lichte) hardware naar ons op te sturen dan het op locatie te komen repareren. Zware hardware wordt uiteraard altijd op locatie gerepareerd.

Bij het aanmelden van een reparatie zal H&R altijd controleren of er nog garantie aanwezig is. Vervolgens wordt de reparatie direct in gang gezet. Valt de hardware niet meer onder garantie? Dan sturen we u een prijsopgave waarin vermeld staat wat naar schatting de reparatiekosten zullen zijn. Zo weet u te allen tijde waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Officieel partner van

H&R inschakelen voor IT reparatie & onderhoud

Bent u op zoek naar een partner voor het onderhoud van uw ICT omgeving? Of zoekt u iemand die in geval van problemen uw IT producten kan repareren? H&R Business IT Solutions staat graag voor u klaar. Door een van onze Service Level Agreements af te sluiten, kunt u altijd rekenen op de juiste vorm van IT support voor uw bedrijf. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We staan graag voor u klaar.

Naast IT dienstverlening, helpen we u ook graag verder met werkplekinrichting en data infrastructuur. Zo kunt u bij ons terecht voor IT producten als desktops, thin clients of smartphones. Maar ook voor zaken als network security en backup recovery kunt u op ons rekenen.

Meer weten?

Meer weten over reparatie en onderhoud? Neem contact op!